Poliţiştii din Suceava au declanşat o anchetă penală, după ce o femeie din localitatea Braşca a comandat, în baza unui anunţ postat pe internet, un telefon mobil şi a primit în schimb o bucată de lemn, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, scrie Agerpres.

Potrivit acestora, la scurt timp după ce realizarea tranzacţiei, vânzătorul şi-a şters contul de pe platforma de anunţuri.

"Din verificările efectuate, a rezultat că la data de 23 noiembrie 2023, ca urmare a vizualizării anunţului postat de un utilizator pe o platformă de anunţuri, femeia de 48 de ani a comandat de la acesta un telefon în valoare de 900 de lei. La data de 29 noiembrie 2023, în timp ce femeia se afla la locuinţa de domiciliu din sat Braşca - comuna Ilişeşti, a fost contactată de un angajat de la ghişeul unităţii poştale din Ilişeşti pentru a ridica coletul, a achitat suma de 900 lei, reprezentând contravaloarea acestuia, după care, deplasându-se la domiciliu şi desfăcând coletul a constatat faptul că în el se află două huse şi o bucată de lemn şi nu telefonul pe care l-a comandat", au precizat vineri oficialii Poliţiei.

Femeia a încercat să discute, prin intermediul aplicaţiei de vânzări, cu bărbatul care postate anunţul pentru a cere explicaţii, însă nu a primit niciun răspuns, ulterior acesta ştergându-şi contul.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri