Vremea se va încălzi uşor în Bucureşti, iar valorile termice maxime vor ajunge chiar şi la 18 grade Celsius, arată prognoza publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit sursei citate, în intervalul 2 decembrie, ora 12:00 - 3 decembrie, ora 8:00, regimul termic va fi mult mai cald decât în mod obişnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă de 7 - 9 grade.

De asemenea, duminică, între orele 8:00 - 14:00, valorile termice vor scădea faţă de ziua anterioară, astfel că temperatura maximă va fi de 11 - 12 grade. Cerul va fi noros şi temporar va ploua slab, iar vântul va sufla în general moderat.

Meteorologii au emis, sâmbătă, două alerte Cod galben de intensificări ale vântului, valabile până duminică după-amiaza, la început în 26 de judeţe, iar ulterior în zone din zece judeţe.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri