Pe ultima sută de metri a anului 2023, ANPC, ca urmare a sesizării venite pe filiera unor imagini prezentate în spațiul public, a retras de la vânzare produsele afectate de prezența unor rozătoare într-un magazin Mega Image din sectorul 1 al Capitalei.

"În urma apariției în spațiul public a unor imagini referitoare la prezența unei rozătoare în interiorul magazinului Mega Image Domenii, Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor din sectorul 1 al Capitalei a verificat informația", spune un mesaj transmis de Paul Anghel, Directorul ANPC.

Mai departe, afirmă acesta, informația s-a dovedit reală, motiv pentru care "magazinul a făcut curățenie generală, a realizat o operațiune de dezinsecție, dezinfecție şi deratizare şi a retras de la vânzare produsele afectate, acestea urmând să fie distruse".

Mai mult, afirmă același mesaj al șefului ANPC, zona de bake-off din magazin va ramâne închisă până la finalizarea acestor operațiuni. De asemenea, mai spune acesta, și tăietorul de pâine a fost oprit de la funcționare pentru igienizare.

Instituția a rămas, prin urmare, vigilentă și în perioada sărbătorilor, din câte se poate vedea din această acțiune.

În ultimele zile din 2023, de altfel, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) și-a prezentat, parțial, activitatea pe anul 2023, arătând într-un comunicat că a amendat cu 51,1 milioane de lei mai multe lanţuri de retail în urma controalelor realizate în primele 11 luni ale acestui an.

Sursa foto: Facebook / Paul Anghel

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri