Consiliul Local al Sectorului 2 a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea a peste 47 de kilometri de piste de biciclete, finanţarea de peste 53 de milioane de lei cu TVA urmând să fie asigurată prin PNRR, informează Agerpres.

Conform hotărârii adoptate, urmează să se realizeze treisprezece trasee.

Primăria Sectorului 2, în calitate de lider de parteneriat, împreună cu municipalitatea, beneficiază de finanţare europeană nerambusabilă pentru implementarea proiectului "Amenajare piste de biciclete pe raza Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti'', finanţat prin intermediul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Primăria Sectorului 2 a încheiat un contract având ca obiect prestarea serviciilor de proiectare tehnică pentru acest obiectiv de investiţii, având obligativitatea de a transmite la autoritatea de management hotărârea pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici.

Proiectantul este răspunzător pentru estimările financiare din devizele generale, pentru cantităţile ce au stat la baza estimărilor, pentru analiza privind situaţia reală din teren şi pentru conţinutul studiului de fezabilitate, mai prevede actul normativ.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri