Efectivele Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au desfăşurat intervenţii în opt localităţi din şapte judeţe (Bistriţa -Năsăud, Dâmboviţa, Hunedoara, Harghita, Maramureş, Mureş şi Neamţ), unde au evacuat apa din 26 de curţi, două anexe gospodăreşti, trei beciuri şi au degajat doi copaci prăbuşiţi pe carosabil.

Poliţiştii au fost mobilizaţi pe drumurile cu probleme pentru a fluidiza circulaţia şi pentru a oferi sprijin conducătorilor auto. De asemenea, pe cinci tronsoane de drumuri naţionale (DN 12/HR, DN 12C/NT, DN 15/HR, DN 15/NT şi DN 17/BN), traficul rutier a fost temporar blocat din cauza stratului de zăpadă depus pe carosabil, scrie Agerpres.

În acest moment, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă.

La nivel naţional, situaţia este monitorizată prin Centrul Naţional de Conducere Integrată care funcţionează la nivelul MAI. Orice situaţie de risc pentru cetăţeni va fi semnalată în cel mai scurt timp, astfel încât să se poată şti în orice moment unde este nevoie de sprijinul echipelor de intervenţie.

Sursa foto: ISU Botoșani

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri