Încă patru şantiere de modernizare a reţelei de termoficare, în lungime totală de 14,8 kilometri, vor fi deschise, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

"Ne pregătim să deschidem încă patru şantiere de modernizare a reţelei de termoficare în lungime totală de 14,8 km, finanţate în proporţie de 85% de Ministerul Dezvoltării. În acest sens, am atribuit contractele pentru dirigenţia de şantier pentru cele patru loturi aferente obiectivului de investiţii "Modernizare magistrale de termoficare aparţinând SACET Bucureşti", pentru care am semnat contractul la finalul anului trecut", a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Loturile care vor intra în execuţie sunt:
* 5,92 km pe artele Bd. Chişinău, str. Torentului, str. Florica Pantazi, str. Mircea Rosetti, str. Vulcanei, str. Baicului, str. Dumitru Slugeru, str. Dimitrie Groza, str. Răuşeni, str. Vasile Stolnicul, str. Doamna Ghica, str. Azuga.
* 4 km la intersecţiile dintre Bd. Basarabia cu Bd. Chişinău, Bd. Morarilor, Bd. Basarabia până la platforma industrială CET Titan.
* 0,62 km pe str. Ion Berindei şi la intersecţia dintre str. Ion Berindei cu str. Doamna Ghica.
* 4,2 km pe str. Theodor Speranţia, Calea Călăraşilor şi Str. Matei Basarab.

Într-o postare separată, Nicușor Dan a scris că prin Administraţia Străzilor Bucureşti, a finalizat lucrările de modernizare şi integrare în Sistemul de Management al Traficului Bucureşti pentru semafoarele de pe axa bulevardul Camil Ressu - bulevardul Theodor Pallady, ce au fost puse în funcţiune de săptămâna trecută.

Nicuşor Dan a menţionat că este vorba despre intersecţiile dintre bulevardul Camil Ressu cu şoseaua Mihai Bravu, strada Dristorului, strada Liviu Rebreanu, strada Fizicienilor, bulevardul Nicolae Grigorescu şi strada Ilioara, precum şi intersecţiile dintre bulevardul Theodor Pallady cu bulevardul 1 Decembrie 1918 şi strada Jean Steriadi.

El a adăugat că, în prezent, sunt cuprinse în sistemul de semaforizare inteligentă 265 de intersecţii din Capitală, iar numărul acestora va creşte semnificativ, pe măsură ce Municipalitatea va extinde proiectul de integrare a noi intersecţii în Sistemul de Management al Traficului Bucureşti.

Sursa foto: Facebook / Nicusor Dan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri