A lansat un business dupa 10 ani de marketing. Pune intrebari si castigi o carte despre antreprenoriat

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata la Radio Lynx in fiecare miercuri, de la 12 la 13, este cel mai nou produs editorial wall-street.ro.

Emisiunea s-a incheiat. Varianta integrala si cele mai importante momente vor aparea in curand pe wall-street.ro.

Start-Up Wall-Street, miercuri, la ora 12:00: invitatul din aceasta saptamana a fost Marius Tudosiei, proprietarul Bacaniei Vechi, un business lansat in urma cu un an. Tema emisiunii - “Primul an in antreprenoriat”.

”Nu am renuntat sa fac marketing, dar acum este pentru mancare sanatoasa”, spunea in urma cu un an Marius Tudosiei, care timp de aproximativ zece ani a promovat diferite branduri media printre care Jurnalul National, Radio Romantic si Realitatea TV. El a deschis in octombrie anul trecut Bacania Veche, un magazin unde se vand doar produse naturale.Start-Up Wall-Street
este un talk-show saptamanal care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Pune intrebari la sectiunea de Comentarii, pe Facebook sau pe chatul Radio Lynx si noi le vom adresa in cadrul emisiunii de astazi.

Cele mai bune intrebari au fost alese de moderatorul emisiunii si premiate cu cate o carte The Art of the Start, scrisa de Kawasaki Guy si disponibila pe www.bizzkit.ro. Banii din vanzarea cartii merg in programele educationale Junior Achievement. (Vezi aici regulamentul)

Radu Braniscan (comentariu pe Wall-Street.ro), Cristina Dragu (comentariu pe chat-ul Radio Lynx) si Astalos Chris (intrebare pe Facebook) au castigat o carte The Art of the Start.

Start-up Wall-Street, cu Claudiu Vrinceanu, pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Un eveniment cu si despre antreprenori.

Haideti sa discutam despre antreprenoriat! Puneti aici intrebarile voastre.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri