Care este legatura dintre fericirea angajatilor si INOVATIE: afla de la Simona Nicolaescu (Dynamic Human Resources) la WALL-STREET 360

Simona Nicolaescu, Managing Partner in cadrul companiei Dynamic Human Resources, a fost invitata emisiunii de business WALL-STREET 360 de luni, ora 12:30. Afla de la Simona care este legatura dintre fericirea angajatilor unei companii si performanta acestora transpusa in proiecte de inovatie.

Simona Nicolaescu este Managing Partner in cadrul companiei Dynamic Human Resources, cu o experienta de peste 15 ani in variate domenii ca resurse umane, publicitate si real estate. A infiintat aceasta companie din dorinta de a oferi servicii de resurse umane de impact companiilor si angajatilor care vor sa isi descopere resursele pentru a fi mereu mai performanti.

Realizarea ei profesionala o reprezinta dezvoltarea unei companii profitabile si portofoliul de clienti in care se regasesc companii de renume, atat nationale cat si multinationale, precum si dezvoltarea unei echipe profesioniste de peste 10 persoane. In anul 2013 a primit titlul de ”Antreprenorul anului”, inmanat de catre BRD Group Societe Generale, in cadrul unei gale organizate de HR Club.

Seria de emisiuni de business WALL-STREET 360 din saptamana 2-7 februarie este dedicata INOVATIEI IN BUSINESS. Urmareste emisiunea WALL-STREET 360 pentru raspunsuri, recomandari si analize din partea managerilor, antreprenorilor si consultantilor invitati in studio-ul TV al wall-street.ro.

Setari Cookie-uri