După o investiţie totală de peste 60.000 euro, parţial din fonduri europene prin proiectul Start-up@CENTRU (ID 105851) în cadrul România Start Up Plus, Smart Medianet SRL Braşov lansează Unde Mergem® - o aplicaţie de turism românească bazată pe conţinut documentat.

Realizată sub sloganul Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. platforma Unde Mergem® este o iniţiativă românească de prezentare a atracţiilor şi locurilor care merită să fie vizitate şi văzute.

Dintotdeauna oamenii au apelat la ghizi, bazându-se atât pe capacitatea acestora de a-i feri de neplăceri cât şi pe abilitatea de a rezolva situaţiile neprevăzute.

Care sunt funcţionalităţile de bază ale platformei

Utilizatorii care îşi creează un cont sau se conectează cu un cont de social-media pot urmări şi pot scrie recenzii pe paginile atracţiilor şi locurilor prezentate de aplicaţia Unde Mergem®.

Atunci când pagina pe care o urmăreşti va publica un eveniment sau o ofertă, vei primi notificare push în telefonul tău.

De asemenea, în aplicaţie poţi să îţi creezi liste (de călătorie, de preferinţe etc.) în care să salvezi atracţii şi locuri pe care vrei să le vizitezi în călătoriile tale prin România. Există şi o secţiune „În jurul tău” în care poţi vedea pe hartă ce recomandări există în proximitatea ta.

Sursa foto: Unde Mergem

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri