Citeste si

Bancher la baza, Peter Muller a intrat in industria bunurilor de larg consum lucrand pentru Kraft (actualul Mondelez). Cu piata din Romania a intrat in contact prima oara in momentul achizitiei Poiana de catre Mondelez. In perioada 2005-2008 a condus business-ul din Romania. Din Mondelez “s-a mutat” la Jacobs “pentru a crea o provocare in piata si pentru a construi numarul 2 din piata de cafea”.

“Placerea mea profesionala este ca cresc oameni, branduri si afaceri. Imi place sa interactionez cu oamenii, fara ei sunt ca o floare fara apa. Imi place sa cresc si afaceri si consider pietele emergente ca fiind oportunitati. Imi place sa invat lucruri noi. La Jacobs eram responsabil pentru un business de un miliard de euro. Locuiam in Amsterdam insa coordam piete precum Asia sau Australia. Am decis apoi sa iau o pauza si m-am plimbat prin Australia. Apoi am decis sa accept oferta Heidi si am fost convins datorita povestei din spatele business-ului si de ritmul de crestere al companiei, de doua cifre”, a spus Peter Mueller intr-un interviu acordat wall-street.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont