La inceputul anului, Angela Cretu a fost numita vicepresedinte Avon pentru Europa Centrala, regiune ce cuprinde 19 tari, printre care si Romania. “Nu este o promovare, este o functie asemanatoare celei pe care am detinut-o in ultimii sase ani. Din perspectiva atributiilor si a rolului meu, acestea sunt aceleasi. In schimb, piata, modelul de consumator, modelul de business, service modelul, toate sunt diferite si tin de noi perspective, pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti construiesti strategia pentru viitor”, spune aceasta.

La nivel global, Avon detine sase mari regiuni, iar Angela Cretu a condus jumatate de portofoliu. Dupa ce s-a intors de la New York, unde a fost VP business model inovation, a condus Europa de Est din Moscova, iar ulterior s-a mutat in Turcia pentru a coordona o regiune formata din 17 tari.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont