Hilton Worldwide a semnat un acord de dezvoltare in regim de franciza pentru un hotel DoubleTree in Ploiesti. Proiectul de conversie hoteliera va fi inaugurat in 2011, dupa renovare si efectuarea unei serii de imbunatatiri extensive.

DoubleTree by Hilton planifica sa deschida trei hoteluri in Romania pe parcursul urmatorului an, in Oradea, Bucuresti si Ploiesti.

In acelasi timp, tranzactia de la Ploiesti reprezinta cel de-al saptelea hotel Hilton Worldwide din cadrul portofoliului sau de marci, operational sau in curs de dezvoltare la nivel de tara, sub marcile Hilton, DoubleTree by Hilton si Hampton by Hilton.

"Am alocat resurse de dezvoltare in Romania, considerand-o o piata importanta in cadrul planurilor noastre de crestere la nivel european", a declarat Patrick Fitzgibbon, senior vice president development, Europa si Africa, Hilton Worldwide.

Hotelul are o capacitate de 242 de camere de cazare, doua restaurante si un bar cu terasa, centru de fitness, o piscina si un centru spa cu sali de tratament. Oaspetii pot utiliza, de asemenea, centrul de afaceri si spatiul de intalniri si evenimente ale hotelului.

Ploiesti este situat la aproximativ 60 de kilometri nord de Capitala tarii si la 45 de kilometri de Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti. Orasul este un centru industrial, axat in special pe productia de petrol si industria de rafinare si, de asemenea, pe fabricarea si desfacerea de textile. DoubleTree by Hilton Ploiesti va fi amplasat in centrul orasului.

Hilton Worldwide isi intampina in prezent oaspetii in doua hoteluri din Romania, Hilton Sibiu si Hilton Athenee Palace Bucuresti, care au marcat intrarea pe piata a companiei din 1997.

Primul hotel sub brandul DoubleTree by Hilton din Romania a fost deschis in Bucuresti, in septembrie 2010.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Rockwool a investit de 50 MIL. euro intr-o fabrica, langa Ploiesti