KLM introduce din aceasta saptamana European Business Class pe zborurile europene - peste 500 de curse zilnice catre mai mult de 60 de destinatii.
Noua clasa inlocuieste KLM Europe Select si ofera pasagerilor mai mult spatiu si confort, servicii imbunatatite de catering si prioritate atat la imbarcare, cat si la destinatie, precum si flexibilitate sporita la rezervarea zborului.

In prezent KLM opereaza zilnic trei curse directe catre Amsterdam, pretul unui bilet la business class fiind de 1.130 de euro cu taxe incluse.

Fiecare scaun din zona de business de pe aeronavele din seria 737 va fi dotat cu prize pentru incarcarea dispozitivelor electronice precum calculatoarele portabile. S-au intreprins schimbari si in prezentarea propriu-zisa a meselor la bord.

Optand pentru categoria de bilete Fully Flexible, pasagerii European Business Class au posibilitatea de a schimba rezervarea oricand, fara costuri suplimentare. Mai mult, in eventualitatea renuntarii la zbor, li se ramburseaza intreaga valoare a biletului de avion.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri