Afla preturile programului "Litoralul pentru toti"

Asociatia Litoral-Delta Dunarii anunta inceperea in prima saptamana a lunii mai a editiei de primavara a programului "Mini preturi de vacanta - Litoralul pentru toti", preturile pentru un pachet de sase nopti de cazare fiind cuprinse intre 179 lei la hotelurile de o stea si 549 lei la cinci stele.

Programul este sustinut si promovat de catre Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) si patronatele hoteliere de pe litoral, scrie Mediafax.

Tarifele reduse sunt valabile in perioada 3 mai - 14 iunie.

Un pachet de sase nopti la un hotel de doua stele costa 209 lei de persoana fara mic dejun si 279 lei cu mic dejun, la trei stele - 249 lei fara mic dejun si 379 lei cu mic dejun inclus, in timp ce la patru stele, pretul unui pachet de sase nopti, cu mic dejun inclus, costa 439 de lei de persoana.

"Turistii care cumpara acest pachet beneficiaza de un vouchet de atractii, care presupune intrare gratuita la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea, cum ar fi complexul muzeal de Stiinte ale Naturii, Microrezervatia Delta Dunarii, Planetariu, Muzeul de Istorie si Arheologie, Muzeul Adamclisi si Cetatea Histria", se arata intr-un comunicat al Asociatiei Litoral-Delta Dunarii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri