Wizz Air a transportat 300.000 de pasageri din si spre Tirgu Mures

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Romania si din Europa Centrala si de Est, a transportat peste 300.000 de pasageri spre si dinspre Tirgu Mures de la reluarea operatiunilor din 2008.

Pentru a raspunde cererii in crestere pentru transportul aerian in regiune, in luna mai, Wizz Air a alocat o aeronava Airbus A320 la Tirgu Mures, deschizand cea dea 4-a baza operationala din Romania.

Compania opereaza zboruri spre Barcelona, Budapesta, Dortmund, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais si Roma Fiumicino. Biletele au preturi de pornire de la 84 de lei pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

“Pe parcursul traseului spre cei 300.000 de pasageri Wizz Air a contribuit la cresterea economiei din regiune si a facilitat noi oportunitati de angajare”, a declarat Balazs Varro, corporate communications manager Wizz Air.

Incepand cu aceasta luna, Aeroportul din Tirgu Mures imbunatateste experienta pasagerilor prin inaugurarea unui terminal modernizat de 790 de metri patrati care va deservi zborurile catre tari non-Schengen. Cea mai importanta destinatie non-Schengen operata de Wizz Air de la Tirgu Mures este Londra Luton, spre care compania ofera patru zboruri pe saptamana.

Wizz Air a transportat 10,5 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa din 36 aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri