Wizz Air a anuntat incheierea unui parteneriat de leasing cu Mitsubishi Corporation Aviation Partners (MCAP) pentru trei noi aeronave Airbus A320, care vor fi livrate in 2013 si 2014.

Acesta este primul acord financiar intre cele doua companii. „Cele trei aeronave vor contribui la crestere capacitatii companiei si la mentinerea varstei medii a flotei noastre, de 4 ani”, a declarat Jozsef Varadi, CEO Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare linie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, cu peste 250 de rute facand legatura a 83 de destinatii din 29 de tari. Compania are 1.500 de angajati.

MCAP este partea de comert si leasing aeronave a Mitsubishi Corporation cu peste 100 de aeronave in portofoliu. Compania a fost fondata in 2008 ca subsidiara detinuta in intregume de Mitsubishi Corporation, cu peste 20 de ani experienta in leasingul de aeronave. Grupul MCAP are birouri in Tokyo, Los Angeles si Dublin. In plus, are suportul a 200 de birouri locale ale Mitsubishi Corporation.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Zboruri anulate spre Iran si Irak de teama atacurilor cu rachete