In primele luni din 2013 ne-am dat intalnire cu soarele si cu prietena sa, anotimpul calduros,vara, in proiectul Always Summer. Iubim vara, marea, plajele, vegetatia exotica si oamenii frumosi. Nu ne putem desparti de anotimpurile calduroase si atunci cand vine iarna in Romania plecam in cautarea caldurii in lume.

Iarna aceasta ne-am dat intalnire in Italia, Malta, China, Vietnam, Laos, Cambodgia, Thailanda, Malayesia si Singapore.

Scriu pe www.tudormaxim.ro de 5 ani si jumatate despre calatorii, antreprenoriat si despre cum se pot imbina acestea.

Am cautat in permanenta prin ce am facut sa inspir in special tinerii sa fie independenti, sa calatoreasca cat mai mult, aratand prin calatoriile mele ca poti descoperi si explora lumi noi cu un buget de multe ori mai mic decat ai cheltui in Bucuresti daca ai ramane acasa.

Nu am folosit niciodata serviciile unei agentii de turism, am organizat singur totul de fiecare data, de cele mai multe ori spontan, fiind deschis la experientele locale si la neasteptat.

Pentru proiectul Always Summer vom crea cate un filmulet pe saptamana pentru Discovery Channel si pentru pagina acestora de facebook.

Postarile de pe blog vor fi publicate aici, intr-o rubrica dedicata, de cel mai mare cotidian de business online, Wall-Street.ro.

Saptamanal vom posta detaliat bugetul nostru de cheltuieli pentru a va ajuta sa va faceti o idee cat mai buna legata de costurile unei astfel de calatorii.

Traseul ce l-am planificat:





Va vom impartasi cat mai mult din emotiile si povestile de calatorie experimentate.

Cineva spunea ca poti citi tot ce e scris in lume despre un loc, dar iti va lipsi mirosul. Eu as adauga ca iti va lipsi si gustul. De aceea va incurajez sa calatoriti cat mai mult, sa va bucurati cat mai mult de diversitatea lumii in care traim.

Va invit sa cititi MANIFEST PENTRU CALATORII si sa adaugati motivele pentru care iubiti sa calatoriti.

Despre noi

Tudor are 30 de ani, a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si a fondat acum mai bine de 8 ani de zile Elevate, agentie de publicitate indoor, iar in 2006 o pensiune in Bucovina, dor de Bucovina. In 2008 a lansat cateva site-uri cu specific auto si imobiliare, in 2009 a contribuit la crearea unei agentii de marketing online, Good Afternoon, iar in 2012 a deschis in Bucuresti un youth hostel, Peaches. Din 2005 este foarte apropiat de organizatiile non-guvernamentale facand voluntariat si dezvoltand proiecte pentru ELSA (European Law Students` Association) si pentru JCI (Junior Chamber International)

Iubeste lumea calatoriilor si a calatorilor, a fost crescut in primele luni intr-o valiza si de atunci nu s-a oprit din cautarea de noi lumi, de noi oameni si de noi locuri. A vizitat peste 250 de orase in afara Romaniei din 33 de tari. Cu acesta noua calatorie va fi vizitat 40 de tari la 30 de ani. Spera sa poata ajunge in minim 150 de tari in urmatorii ani Smile



Anda are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Arhitectura in Iasi si este pasionata de design interior, de proiecte neconventionale si de meseria de arhitect.

Dorinta de a explora noi tari au facut-o sa mearga 2 ani la rand in timpul facultatii in America cu programul Work&Travel, experienta care a ajutat-o sa inteleaga societatea americana si modul acestora de a trai visul american. A calatorit in aproape 100 de orase din 12 tari pana acum si pentru aceasta calatorie a renuntat la tocuri, la poseta si la troller
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri