Compania aeriana irlandeza low-cost Ryanair a lansat programul de iarna pentru Romania, cu doua noi zboruri, catre Londra si Dublin (15 zboruri saptamanale).

Ryanair va opera pe 1 aprilie primul zbor Bucuresti – Londra. “Pe 1 aprilie vom sarbatori primul zbor inaugural de la Bucuresti la Londra, iar a doua zi la Dublin”, a declarat Katarzyna Gaborec.

Compania promite sa ofere pasagerilor posibilitatea de a lua un al doilea bagaj gratuit, locuri alocate si utilizarea de dispozitive electronice portabile la bordul aeronavei.

Ryanair ofera 100.000 de locuri la un pret de 20 de euro pentru calatorii in aprilie si mai, disponibile pentru rezervare pana la miezul noptii luni 24 martie.

Compania Ryanair opereaza sase rute din Romania, de pe trei aeroporturi, Bucuresti, Constanta si Targu Mures. Din Constanta, compania zboara sezonier, iar din Targu Mures are patru curse pe saptamana catre Bruxelles (Aeroportul Charleroi) si Pisa (Italia, Aeroportul Galileo Galilei).

Citeste si:
Aceasta este prima strada din Londra pe care trec numai masini "verzi"
Londra interzice masinile...

Irlandezii de la Ryanair au peste 500.000 de zboruri anual de la 65 de baze, peste 1.600 de rute low-cost, catre 186 de destinatii in 30 de tari si opereaza o flota de peste 300 de noi aeronave Boeing 737-800 .

Compania are o comanda ferma pentru inca 175 de avioane Boeing, care vor fi livrate intre 2014 si 2018. Anul acesta, Ryanair va transporta peste 81 de milioane de pasageri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cat "inghite" chiria lunara in Bucuresti din buzunarul romanilor