Operatorul aerian Blue Air a anuntat ca incepe in iunie zborurile catre Lisabona, dupa ce compania nationala aeriana portugheza TAP Portugal, prezenta in Romania din 2012, a spus ca va renunta din martie la ruta Bucuresti-Lisabona, au scris pe Facebook cele doua companii.

Blue Air va opera 3 zboruri pe saptamana, biletele vor fi disponibile in curand.

Blue Air zboara din Bucuresti catre: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia.

TAP Portugal renunta la 6 zboruri din Lisabona

TAP Portugal nu renunta numai la zborurile Lisabona-Bucuresti din 27 martie, pe lista sunt si Lisabona-Bogota, Gothenburg, Hanovra, Zagreb, Budapesta, precum si Porto-Barcelona, Brussels, Roma si Milano.

Zborurile Tap Portugal din Bucuresti catre Lisabona au inceput la 1 iulie 2012, cu o frecventa de trei ori pe saptamana, iar pretul unui bilet pornea de la 246 de euro. Compania estima peste 14.000 de pasageri in primul an de operare.

Citeste si:
Ziua fara autoturisme, desemnata de Primaria Bucuresti
,,Ziua fara autoturisme":...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Gabriela Firea anunta exceptii de la vinieta pentru Bucuresti