Mii de turisti israelini ajung in fiecare an in Romania, atrasi de pachetele turistice vandute de turoperatorul israelian Meshek Wings. Daca in urma cu cativa ani, Capitala era o destinatie de business, acum Bucurestiul a devenit o destinatie de leisure, insa din pacate nu toti hotelierii inteleg acest lucru.

"Tarifele hotelurilor din Bucuresti au crescut foarte mult in ultimii doi ani. Aceste tarife pot omori cresterea pe turismul de leisure. As putea aduce si mai multi turisti daca as avea tarife rezonabile la hoteluri. Spre deosebire de turistul de business, cel de leisure nu vine in Romania din obligatie, nu are o afacere care sa il oblige sa vina. El deschide harta si vede care sunt tarifele in Romania, in Ungaria, Bulgaria. Romania este foarte, foarte scumpa la cazari, in special in Bucuresti. Bucurestiul este mai scump decat Budapesta sau Praga", a declarat Meidan Butnaru, directorul comercial al Meshek Wings.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Bagaj cu bilet de Romania/Shutterstock.com