Tarom nu mai vinde bilete cu tarif redus pentru cursele interne

Ultimele bilete de avion cu tarif redus 50% pentru cursele interne Tarom au fost vandute pe 30 noiembrie dar sunt valabile pana pe 15 decembrie, au declarat surse din cadrul companiei aeriene.

Oferta Tarom privind reducerea la jumatate a pretului biletelor pe rutele interne a fost valabila in perioada respectiv 15 octombrie- 30 noiembrie a.c., biletele avand valabilitate pana pe 15 decembrie, au adaugat pentru NewsIn sursele citate.

Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a anutat la inceputul lunii octombrie ca, incepand cu 15 octombrie, Tarom va reduce la jumatate pretul biletelor pe rutele interne. "Vrem sa facem o verificare practica a faptului ca mai multi pasageri cu bilete ieftine aduc acelasi profit ca pasagerii putini care cumpara bilete scumpe", a justificat atunci Radu Berceanu aceasta initiativa.

La sfarsitul lunii noiembrie, ministrul a spus ca va mentine tarife intermediare (reduse, dar cu mai putin de 50%), pentru cursele care s-au dovedit profitabile in urma acestui experiment. Berceanu a precizat ca veniturile companiei au scazut initial nu doar din cauza reducerii preturilor biletelor, ci si din cauza lipsei de informare a calatorilor, care nu stiau ca pretul biletelor a scazut. "Situatia a revenit rapid la normal, chiar mai repede decat ne-am asteptat", a declarat Berceanu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri