Romanii blocati pe aeroporturile din Spania au revenit in tara

Romanii blocati inca de vineri pe aeroporturile din Barcelona si Madrid, din cauza suspendarii zborurilor companiei Air Madrid, au ajuns in noaptea de sambata spre duminica in tara, informeaza Realitatea Tv.

Sute de romani care doreau sa-si petreaca in tara sarbatorile de iarna au fost nevoiti sa-si cumpere bilete la alte companii, dupa ce Air Madrid a ramas fara licenta de zbor ca urmare a problemelor financiare. La fel s-a intamplat si cu cei care alesesera aceeasi firma low-cost pentru a pleca din Bucuresti in Spania.

Toti cei care au decis sa nu-si modifice programul au fost nevoiti sa cumpere alte bilete.

Va reamintim ca peste 200 de romani care au vrut sa se intoarca acasa de sarbatori au ramas blocati pe aeroportul din Barcelona, pentru ca firmei aeriene la care si-au rezervat bilete de Bucuresti i s-a retras licenta de zbor .

Din cauza aceleiasi companii, romani care au dorit se se intorca in tara au fost blocati si in aeroportul Brajas, din Madrid.

Dupa ce zborurile au fost oprite din cauza problemelelor tot mai numeroase pe care le -a avut compania, reprezentantii Ministerul Economiei si Transporturilor din Spania au spus ca firmei de zbor i s-a retras licenta de zbor. Unul dintre secretarii ministerului, Fernando Panasos, s-a intalnit cu pasagerii, sambata, pentru a le oferi mai multe informatii, dupa ce personalul companiei Air Madrid a parasit inca de vineri aeroportul.

In aeroportul din Barcelona birourile companiei de zbor sunt inchise. Din declaratia pasagerilor rezulta ca ministerul transporturilor le va oferi posibilitatea de a calatori cu alte companii de zor, pasagerilor care au platit un singur drum, dar cei care au bilete dus-intors trebuie sa-si rezolve problema cu cei de la compania Air Madrid.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Setari Cookie-uri