Go Travel, crestere de 10 milioane de euro in trei ani. Previziuni pentru 2019

Go Travel a inregistrat o crestere spectaculoasa in ultimii trei ani, evoluand de la o cifra de afaceri de 14 milioane de euro, in 2016, la 23 de milioane de euro, in 2018. Pentru anul 2019, noua echipa de conducere proiecteaza o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro.

In ultimii ani, Go Travel a investit in tehnologie, de la solutii ERP (Enterprise Resource Planning - sistem de planificare a resurselor organ), unelte tip Self-Booking pentru rezervarea de servicii turistice complete, pana la cresterea capacitatii de retail si a prezentei noastre online. Scopul si strategia companiei a fost transformarea Go Travel dintr-o agentie de turism conventionala intr-o companie de tehnologie de ultima ora.

Go Travel a inregistrat o crestere spectaculoasa in ultimii trei ani, evoluand de la o cifra de afaceri de 14 milioane de euro, in 2016, la 23 de milioane de euro, in 2018. Noua echipa de conducere proiecteaza o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro in 2019, datorata conturilor de corporatii importante intrate recent in portofoliul companiei.

Anul 2019 a adus si prima schimbare in compania de turism Go Travel-SunMedair Group. Incepand cu luna martie, Remus Visan a devenit noul director general al companiei. Avand peste 20 de ani experienta in industria turismului, Remus Visan si-a inceput cariera cu Millennium Corporate Travel, continuand cu dezvoltarea Paravion, de la o agentie locala, 100% online, intr-o companie competitiva la nivel european si cea mai mare din Romania. In 2015 si 2016, Remus Visan a fost vicepresedinte al ANAT si presedinte interimar al ANAT. In anul 2017, s-a alaturat echipei Memento Group Holding BV, gestionand activitatea online si de transport a tuturor companiilor din Grup.

Fondata in 1992, Go Travel SunMedair a fost prima companie de turism din Romania ce a folosit sistemele GDS/CRS Amadeus si una dintre primele opt companii de Travel management care au primit licentierea IATA in Romania. Compania Go Travel are doua filiale in doua tari (Romania si Moldova), conduse din Bucuresti, respectiv Chisinau.

Citeste si:
Top cele mai ieftine destinatii pentru schi in februarie si martie
Top cele mai ieftine...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri