Lagardere Travel Retail continuă să își consolideze poziția pe piața locală prin investiții cumulate record de peste 11 milioane de Euro în 2024, de 5 ori mai mari decât în 2023. Magazinele Inmedio au reprezentat și în 2023 principalul motor de creștere pentru companie în urma extinderii cu 20 de magazine. Anul trecut, Lagardere Travel Retail a înregistrat un număr total de 40 milioane de tranzacții în rețeaua sa de peste 300 de magazine.

În 2024, din totalul celor 35 de noi deschideri programate de Lagardere Travel Retail, 15 vor fi magazine Inmedio noi. Dintre acestea, trei unități s-au deschis deja în galeriile Kaufland din Zalău, Vișeul de Sus și Constanța, alte două magazine urmând să fie inaugurate o data cu deschiderea Arges Mall în cursul lunii aprilie.

„Continuăm și anul acesta planurile accelerate de expansiune, în linie cu proiectele dezvoltate de partenerii noștri din real estate, pentru care rămânem un partener (...) pe segmentul comerțului de conveniență. Confirmăm astfel importanța strategică pe care brand-ul o are în cadrul mixului de concepte și brand-uri ale Lagardere Travel Retail în România. Ne propunem, ca și până acum, să rămânem un punct de referință pentru consumatorii români (...). De asemenea, vom continua să fim magazinul «go to» pentru colecționarii pasionați (stickere, cartonașe, colecții asociate presei), mai ales prin magazinul deschis anul trecut în Promenada Mall.”, a declarat Costin Neacșu, Chief Operating Officer în cadrul Lagardere Travel Retail România.

Lagardere Travel Retail a deschis la finalul anului trecut un flagship Inmedio store în centrul comercial Promenada Mall din București.

Gândit să apropie cât mai mult generația Z de brand-ul Inmedio, noua unitate a introdus noi concepte de produse preferate de tineri, precum produse din universul Manga, figurine Funko Pop, o selecție de cărți destinate adolescenților, băuturi răcoritoare de nișă, cea mai mare selecție de colecții de stickere din Romania sau produse personalizate realizate de Federația Română de Fotbal pentru fanii echipei naționale.

Prin noile deschideri programate anul acesta, Lagardere Travel Retail va depăși 320 de magazine la nivelul întregii țări.

Cele mai multe magazine ale companiei multi-brand se regăsesc în centre comerciale (modern retail), urmate de cele situate în centrele de afaceri, aeroporturi, gări și spitale. În 2023, Lagardere Travel Retail a înregistrat 40 milioane de tranzacții în rețeaua extinsă de magazine din România.

Sursa foto: Lagardere Travel Retail

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri