Turismul dentar, o solutie pentru atragerea turistilor in Bulgaria

Turistii straini, care viziteaza fosta capitala bulgara Veliko Tarnovo, se opresc deseori si la dentistii locali pentru a-si trata afectiunile dentare la preturi mai reduse, ceea ce poate fi o solutie pentru Bulgaria de a creste numarul de turisti.

Operatorii bulgari de turism au adaugat servicii dentare la pachetele lor turistice, mizand pe profesionalismul dentistilor bulgari si pe preturile scazute ale tratamentelor. "Bulgaria ar putea deveni o destinatie foarte importanta a turismului dentar", a declarat medicul stomatolog Nikolay Voychev, care a explicat ca "exista o nisa in acest sector, pe care suntem dispusi sa o umplem", informeaza NewsIn citand Sofia News Agency.

Un tratamen de coafaj dentar de exemplu costa, in Bulgaria, echivalentul a 22,6 lire sterline, ceea ce este cu mult mai putin decat in oricare alt loc din Europa.

Expertii sunt de parere ca un tratament dentar ar putea deveni o noua aventura, pe langa monumentele istorice impresionante din Veliko Tarnovo, mostenirea culturala deosibita si viata de noapte extrem de dezvoltata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri