Hotelul Asteras

Hotelul Asteras

Hotelul Asteras este situat la doar 80 de metri de plaja de nisip Sarti din Sithonia, unul din brațele peninsulei Halkidiki.

Hotelul oferă spaţii de cazare în sistem self-catering, cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi balcon cu vedere la Marea Egee sau la grădină. La 3 minute de mers pe jos se găsesc taverne tradiţionale şi magazine.

Toate camerele au aer condiţionat şi includ o chicinetă cu aragaz, frigider şi cană fierbător. Fiecare are televizor şi birou.

Plajă Vourvourou este la 25 kilometri de hotel, aceasta fiind una dintre cele mai cunoscute. Satul plin de viaţă Nikiti se află la 40 kilometri.

De regulă, o noapte de cazare la Asteras costă în jur de 40 de euro/persoană, însă depinde de perioada solicitată.

Sursa Foto: Booking.com

Studioul Christina Palace

Studioul Christina Palace

Studioul Christina Palace se află în apropiere de Muntele Olimp, oferind cazare turiștilor încă din 1993, fiind catalogat la trei stele.

Studioul este situat la 200 de metri de centrul stațiunii și la 150 de metri de plaja publică, unde puteți beneficia de umbrele și șezlonguri gratuite contra unei consumații la bar. Cât despre taverne, cafenele și magazine, acestea se află la 200 de metri de unitatea de cazare.

Sursa Foto: Hello Holidays

În ceea ce privește recepția la studio, aceasta este non-stop. În plus, studioul beneficiază de o curte interioară, cu grădină și grătar. De asemenea, studioul are și o parcare, gratuită în limita locurilor disponibile.

La nivel de camere, acestea sunt prevăzute cu chicinetă cu hotă, frigider, baie, TV LCD și internet WI-FI gratuit. Ceea ce se achită este aerul condiționat din cameră (5 euro pe zi).

Prin agenția de turism Hello Holidays, șapte nopți de cazare în studio sunt în valoare de 98 de euro/ persoană.

Sursa Foto: Infoturism.ro

Studioul Effie

Studioul Effie

Catalogat la trei stele, studioul Effie din Paralia Katerini este o afacere de familie. Acesta oferă cazare standard, cu terasă și Wi-Fi gratuit.

Studioul se află lână parcul central, la aproximativ 100 de metri de plajă și 150 de metri de centrul stațiunii.

Effie dispune de lobby, lift, sală pentru bagaje, dar și o toaletă comună la parter. Cât despre camere, acestea sunt decorate simplu, având balcon, chicinetă, TV LCD, baie proprie, frigider și aer condiționat, contra cost (5 euro/ zi).

Cât despre magazine și taverne, acestea sunt apropiere de unitatea de cazare. Tot în apropiere de Effie puteți găsi chiar și un Lidl, în cazul în care aveți nevoie de consumabile.

Prin agenția Hello Holidays, cazarea pentru șapte nopți în studio este în valoare de 111 euro/persoană.

Sursa Foto: vacantesmart.ro

Studioul Niovi

Studioul Niovi

Studioul Niovi se află în stațiunea Nei Pori, cu acces către partea comercială, în imediata apropiere a mării, la 100 de metri de plajă.

Niovi dispune de internet Wi-Fi gratuit, sală pentru bagaje, parcare (în limita locurilor disponibile), dar și o grădină bine îngrijită.

Camerele sunt decorate simplu, fiind dotate cu chicinetă, televiziune prin satelit și balcon.

Niovi este încadrat la trei stele și poate fi o alegere atât pentru cupluri, cât și pentru familii.

Șapte nopți de cazare în Niovi pot costa 144 de euro/ persoană.

Sursa Foto: booking.com

Hotel Regina Mare

Hotel Regina Mare

Hotelul Regina Mare, catalogat la trei stele, se află în centrul stațiunii Paralia Katerini, la aproximativ 50 de metri de plajă.

Hotelul dispune de camere cu aer condiționat și balcon, minibar și televizor cu programe prin satelit. Toate camerele au baie proprie, cu articole de baie de lux și uscător de păr.

În plus, la Regina Mare puteți găsi un meniu bogat de tip bufet, cu mâncăruri grecești și mediteraneene, dar și o selecție de vinuri.

De asemenea, hotelul mai oferă și servicii de închiriere auto și de depozitare a bagajelor.

Șapte nopți de cazare în Regina Mare costă 198 euro/ persoană.

Sursa Foto: Booking.com

Sursa foto: booking.com