Zen Garden - Oradea

Zen Garden - Oradea
Zen Garden este un spațiu aflat în mijlocul naturii, special creat pentru relaxare și voie bună, în care lucrurile simple te fac să te simți Zen.

Zen Garden pune la dispoziția turiștilor trei căsuțe din lemn, de tip cort, construite pe un deal al orașului Oradea, având o capacitate de cazare pentru șase persoane în trei paturi duble și un ciubăr cu o capacitate de opt persoane.

Locația este una de tip camping, totul fiind în aer liber și dispune de un foișor, un bar cu tot necesarul pentru gătit și luat masa, (tacâmuri, pahare, farfurii, mini frigider), zonă de gătit (grătar, disc, ceaun) și o zonă de stat în jurul focului.

Întrucât este o locație de tip camping, baia / toaleta se află în aer liber. Toaleta este una ecologică din lemn, iar pe un perete avem dus în aer liber acţionat cu un boiler electric. Toaleta este la aproximativ 10 m de căsuţe.

Prețul pentru o noapte de cazare este de 200 de lei.

Sursa Foto: Booking.com

La Căsuța din Ciocănești

La Căsuța din Ciocănești

La Căsuța din Ciocănești este situată în localitatea cu același nume, la 22 kilometri de orașul Câmpulung Moldovenesc. Unitatea de cazare oferă lounge comun și WiFi gratuit.

Toate unitățile de cazare oferă zonă de relaxare cu șemineu și TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie, precum și baie comună. De asemenea, oaspeții au la dispoziție frigider, plită și aparat de cafea.

Campingul este prevăzut cu grătar, grădină și terasă la soare, unde oaspeții se pot relaxa când vremea este frumoasă.

În plus, La Căsuța din Ciocănești este la 16 kilometri de Vatra Dornei și la 47 de kilometru de Gura Humorului. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Suceava, aflat la 84 kilometri de proprietate.

O noapte de cazare, pentru doi adulți, este în valoare de aproximativ 400 de lei.

Sursa Foto: Booking.com

NirVama Tent Glamping - Vama Veche

NirVama Tent Glamping - Vama Veche

NirVama Tent Glamping se află în Vama Veche. Proprietatea se află la 500 de metri de plaja Vama Veche, fiind dotată cu grădină și parcare privată gratuită.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, aflat la 68 kilometri de acest camping de corturi.

Unitatea de cazare are baie comună, iar camerele sunt în jur de 25 de metri pătrați.

O noapte de cazare în NirVama Tent Glamping pornește de la 150 de lei.

Sursa Foto: Booking.com

Seagloo Glamping - Costinești

Seagloo Glamping - Costinești

Seagloo Glamping este situată în Costinești, la mai puțin de 1 kilometru de plaja Costinești și la 500 de metri de parcul de distracții Costinești. Este o cazare destinată adulților, unde aceștia pot beneficia de WiFi gratuit, aer condiționat, grădină și terasă.

În plus, unitatea de cazare are patio și vedere la grădină. De asemenea, turiștii au la dispoziție TV cu ecran plat.

Pe lângă acestea, ca și atracții turistice, Obeliscul din Costinești este situat la mai puțin de 1 kilometru de acest camping cu corturi, iar Epava din Costinești se află la 2,7 kilometri.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 48 kiilometri de Seagloo Glamping.

O noapte de cazare pornește de 400 de lei.

Sursa Foto: Booking.com

SPOT - Vama Veche

SPOT - Vama Veche

Una dintre cele mai căutate destinații turistice, mai ales pentru minivacanța de 1 mai, Vama Veche vine și cu o ofertă de glamping.

SPOT Vama Veche oferă cazare pe malul mării, la doar 200 de metri de plaja Vama Veche. Turiștii au la dispoziție un bar, WiFi gratuit, terasă și grădină.

Proprietatea oferă vedere la grădină. De asemenea, se oferă parcare privată gratuită.

În plus, SPOT Vama Veche pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii.

Trei nopți de cazare în SPOT Vama Veche pornesc de la 700 de lei.

Sursa Foto: Booking.com

Sursa foto: booking.com