Porumbacu de Sus

Porumbacu de Sus

Casa din copac este situată într-o mică pădure din Porumbacu de Sus, la 14 kilometri de şoseaua montană Transfăgărăşan. De pe terasă pot fi admirate împrejurimile plină de verdeaţă.

Porumbacu Treehouse are mobilier şi alte obiecte din lemn, precum şi ferestre din tavan la podea. Acest chalet oferă dormitor, baie privată şi chicinetă.

De asemenea, oaspeţii au acces la bucătăria comună, complet utilată, la un grătar şi la un foişor. Este disponibil şi accesul gratuit la internet WiFi.

La proprietate există biciclete gratuite, iar zona este populară pentru ciclism şi pescuit.

Oraşul Sibiu este la 36 kilometri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu. O noapte de cazare în Porumbacu de Sus costă în jur de 500 de lei, iar capacitatea de cazare este de patru persoane.

Sursa Foto: Booking.com

Pensiunea Rapsodia

Pensiunea Rapsodia

Situată la doar 300 de metri de vechea cetate a Sucevei, Pensiunea Rapsodia oferă cazare în stil rustic, cu acces gratuit la internet Wi-Fi în camere și grădină în stilul unui parc cu terasă de vară.

Camerele cu baie privată de la Pensiunea Rapsodia sunt dotate cu TV, frigider și podea de lemn. Unele unități spațioase includ balcon sau cadă spa în baie.

Zona de zi este comună și dotată cu bucătărie complet utilată, iar la cerere pot fi furnizate servicii de catering. La micul dejun vă puteți bucura de vedere panoramică la grădină de la ferestrele din podea până în tavan.

Autogara din Suceava este la 300 de metri de proprietate, în timp ce gara se află la 4,5 km. De la Rapsodia se poate ajunge la cel mai apropiat restaurant, într-o plimbare de 5 minute.

O noapte de cazare în Rapsodia costă în jur de 330 de lei.

Sursa Foto: Booking.com

Ferma Dacilor

Ferma Dacilor

Ferma Dacilor se află în Gura Vadului, Tohani, încă din 2013.

Ferma Dacilor vine cu 21 de odăi, patru căsuțe suspendate și patru colibe dacice, șase cabane pădure și zece locuri de campare și parcare pentru mașini si autorulote.

În camerele din fermă nu există televizor.

În schimb, odăile sunt dotate cu baie proprie, iar așternuturile sunt albe.

Pe lista celor mai solicitate feluri de mâncare se află scăriţa de porc glazurată cu dulceaţă de ardei iute, ied la cuptor, pulpă de mistreţ cu şuncă de porc vietnamez, gâscă la cuptor, bibilică cu sos de roşii, prepeliţă acoperită cu bureţi gălbiori, pulpă de iepure cu legume, aripi de porc cu arpagic, ţinute nu mai puţin de şase ore la cuptor, cartofi copţi cu mult praz, smântână şi coastă fiartă în bere, iepure prăjit în untură de mangaliţa, fiert în bere şi stins cu sos de roşii cu multe condimente.

O noapte de cazare la Ferma Dacilor pornește de la 250 de lei.

Sursa Foto: fermadacilor.ro

Complex Harmonie

Complex Harmonie

Harmonie este un Complex compus din Vile și Case în copac, cu o excepțională vedere către Munții Bucegi, Munții Piatra Craiului și Pârâul Rece, într-un cadru liniștit, lângă pădure.

Complexul este compus din cinci vile ecologice din buștean, trei case în copac și Observator, având fiecare un design unic. Vilele impresionează prin îmbinarea stilurilor clasic, modern și rustic.

Căsuțele sunt dotate cu un living, canapea, baie proprie, pat pentru două persoane, dar și sistem de muzică.

Sursa Foto: harmonie.ro

Transilvania Log Cabins

Transilvania Log Cabins

Căsuțele din copac de la Log Cabins vin cu o îmbinare perfectă între liniște și lux, fiind potrivite pentru cupluri. Acestea sunt înconjurate de pădure, sate și biserici.

Animalele de companie nu sunt permise, iar căsuțele nu sunt tocmai cel mai bun loc pentru bebeluși.

Sursa Foto: runa.coaching/ Transylvania Log Cabins - Out of This World/Facebook

Căsuțele sunt dotate cu un pat pentru două persoane, o chicinetă, dar și o terasă, unde poate fi savurată cafeaua de dimineață. În plus, există și conexiune gratuită la WiFi, dar și proasoape și alte elemente care țin de strictul necesar.

Căsuțele din copac sunt deschise inclusiv pe perioada iernii, fiind conectate la căldură.

O noapte de cazare pornește de la 295 de lei/ noapte.

Sursa Foto:
Transylvania Log Cabins - Out of This World/ Facebook

Sursa foto: booking.com