O nouă atenționare pentru românii care intenționează să călătorească în Grecia. Funcționarii publici din Grecia vor organiza, joi, o grevă generală de 24 de ore, informează MAE. Vor fi afectate mai multe sectoare, printre care și transportul public în comun. Românii sunt sfătuiți să evite deplasările neesențiale în zonele centrale din Atena.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau care intenționează să călătorească în Grecia că Administrația Națională elenă a Funcționarilor Publici și Confederația Generală a Lucrătorilor din Grecia au anunțat organizarea unei greve generale, cu o durată de 24 de ore, începând în data de 10 iunie 2021, potrivit Digi24.

Vor fi afectate mai multe sectoare, printre care și transportul public în comun (cu excepția celui aerian). Nu vor circula mijloacele de transport pe calea ferată (trenurile la nivel național, trenul electric ISAP - Linia 1 care asigură accesul la aeroportul internațional din Atena), vasele de transport călători (feribot, cursele locale interinsulare etc), troleibuzele, tramvaiul și metroul din Atena (liniile 2 si 3 - către aeroportul internațional).

Circulația autobuzelor din Atena se va desfășura doar în intervalul orar 09:00-21:00.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă românilor să evite deplasările neesențiale în intervalul menționat în zonele centrale ale capitalei elene, existând riscul apariției unor proteste/manifestări stradale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri