Vacanţa este un bun prilej de încărcare a bateriilor şi de petrecere a unui timp de calitate alături de cei dragi. Se întâmplă însă uneori că planurile de vacanţă să nu coincidă cu fondurile, mai exact ca visurile să fie mai mari decât permite buzunarul.

Sunt mai multe soluţii prin care se poate face rost de banii necesari, iar în cele ce urmează vor fi prezentate cele mai simple şi mai rapide cai de a obţine un împrumut pentru nevoi personale:

1. Credit rapid fără dobândă

Creditele rapide la instituțiile financiare nebancare (IFN) sunt o alternativă la modă, simplă și rapidă de a face rost de banii necesari pentru călătorii și alte achiziții de care orice om are nevoie.

Unul dintre avantajele majore ale unui credit rapid fără dobânda este că se adresează publicului larg, fără să se ţină cont de istoricul financiar. Important este să fie studiate ofertele în mediul online şi cei interesați să ia cea mai bună decizie în acest sens. Un alt beneficiu major este că, în comparație cu creditele bancare, banii pot fi obţinuţi în doar câteva ore, pentru că atât dosarul cât şi procedurile de acordare sunt mult simplificate. Astfel că dacă decizia de plecare spre o anumită destinaţie este luată brusc şi este nevoie de bani în cel mai scurt timp, acest tip de împrumut este soluţia ideală.

Prin astfel de împrumuturi rapide se pot obţine până la 4000 de lei, pe o durată de rambursare de până la 24 de luni, cu o dobândă de 0% în cazul noilor clienţi care efectuează mai multe trageri până la data scadenta. Plăţile se fac lunar, iar la scadenţă se poate rambursa integral sumă sau doar minimul de plată.

Informarea este cheia către o alegere bună, susţin cei de la CreditRapid.ro, care îi îndruma pe toţi cei care doresc împrumuturi rapide să se documenteze în privinţa condiţiilor de acordare şi a dobânzilor practicate. Relaţia cu instituţia financiară nebancara trebuie să fie una deschisă, transparentă, pentru a nu exista neplăceri de ambele părţi. Un alt avantaj al acestor instituţii este că oferă sumele de bani doar în ron, astfel că eventualele dobânzi nu vor fi influenţate de cursul valutar.

2. Împrumuturile la rude şi la prieteni

Clasicul apel către cei apropiaţi este o soluţie bună de a face rost de banii necesari pentru vacanţă. Cel mai adesea, singura condiţie de respectat în acest caz este returnarea sumei la o anumită dată, fie eşalonat, fie în totalitate. Faptul că nu apelează la anumite instituţii pentru a obţine banii, le oferă oamenilor libertate şi îi fereşte de stresul actelor, al procedurilor specifice şi al scadentei.

3. Amanetul, o variantă cu avantaje şi dezavantaje

Un împrumut rapid pentru călătorie poate fi obţinut şi la un amanet. Garantând cu bijuterii, electrocasnice şi alte produse de valoare, cei aflaţi în dificultate din punct de vedere financiar pot ieşi din impas obţinând imediat după evaluarea bunurilor o anumită sumă. Este necesar însă să fie studiate toate condiţiile, iar dezavantajul major este acela că în unele cazuri împrumutul nu mai poate fi returnat în termenii agreaţi.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/ir5MHI6rPg0

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri