Ca urmare a încetării contractului de asociere pentru spațiile duty free din aeroportul Henri Coandă, Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) anunță că serviciile comerciale tip duty-free și conexe se suspendă în perioada 1-8 iulie 2023.

Această perioadă este necesară pentru parcurgerea tuturor etapelor obligatorii în astfel de situații, cum ar fi efectuarea operațiunilor de inventariere, predare-primire etc. dar și pentru pregătirea spațiilor comerciale pentru funcționarea conform noului contract de închiriere, încheiat în urma unei proceduri transparente de licitație.

”Atât CNAB cât și partenerii contractuali vor depune toate eforturile necesare pentru a redeschide toate spațiile comerciale la data de 9 iulie”, anunță reprezentanții aeroportului.

CNAB a anunțat recent adjudecarea licitaţiilor pentru spaţiile comerciale de retail şi alimentaţie publică din Aeroportul Henri Coandă, contractele de închiriere urmând să fie semnate pe şase luni.

Pentru aceste 6 luni, veniturile CNAB din chiriile aferente spațiilor licitate se vor ridica la valoarea de 12.337.000 euro, cu 103% mai mari decât cele obținute în același interval de 6 luni din 2022 (+118% la profilul retail și + 85% la profilul alimentație publică).

Sursa foto: Shutterstock / Mateescu Mircea Mugur

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri