CNAIR a anunțat o prelungire a programului de circulație pe Transalpina, pe segmentul dintre Rânca și Obârșia Lotrului (în afara acestuia neexistând un program).

Începând de vineri, 25.08.2023, circulația rutieră pe Transalpina, DN67C, pe sectorul Rânca (km 34+800) – Obârșia Lotrului (km 59+800), va fi permisă în intervalul orar 08:00-20:00, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. În mod normal, programul pe acest segment de drum era 08:00-18:00.

Rămân în continuare valabile restricția de tonaj (3,5 tone) și cea de viteză (maxim 30 km/h).

Cunoscută și ca ”Drumul regelui”, Transalpina este una dintre cele mai spectaculoase șosele din România. Ea traversează Munții Parâng de la Nord la Sud, fiind paralelă cu Valea Oltului și Valea Jiului și face legătură între localitățile Novaci (Gorj) și Săliște (Sibiu).

Drumul a fost inaugurat de Regele Carol al-II-lea în 1938 și a rămas neasfaltat până în 2009.

Transalpina este în general deschisă traficului în perioada 1 iulie – 31 octombrie, dar poate fi închisă temporar și în aceasta perioadă din cauza condițiilor meteo.

Sursa foto: CNAIR

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri