Grecia nu este doar o destinație de vară. Insulele elene pot fi vizitate și toamna, chiar și în octombrie, când vremea în România nu mai este atât de prietenoasă. Iată ce insule grecești ați putea vizita în octombrie.

Poate vă întrebați de ce ar merita să vizitați Grecia în octombrie? Ei bine, iată trei motive care vă pot face să reconsiderați o vacanță la greci. În primul rând, vremea este încă frumoasă, iar temperaturile sunt încă potrivite pentru plajă și înot. În al doilea rând, prețurile sunt mult mai mici comparativ cu vârful sezonului și veți putea găsi cazare chiar și cu 20% mai ieftină. Nu în ultimul rând, insulele nu mai sunt atât de aglomerate, notează Greek News.

Santorini

Insula Santorini are o temperatură medie de 21°C în octombrie, în timp ce temperatura medie a mării este de 23°C, ca apa de la baie. De asemenea, străzile înguste nu vor fi atât de aglomerate, oferindu-vă șansa de a vă bucura de caldera pitorească și de insula emblematică.

Mykonos

Mykonos este similar cu Santorini, cu o temperatură medie de 19°C, în octombrie. Temperatura medie a mării este de 22°C, temperatura perfectă pentru a vă bucura de plaje.

De asemenea, vei putea asista la bogata istorie a acestei insule; ceva ce este adesea trecut cu vederea de mulțimea petrecerilor de vară.

Corfu

Ce moment mai bun pentru a vizita cetatea și centrul istoric al insulei Corfu decât octombrie? Cu o temperatură medie în octombrie de 19°C și o temperatură medie a mării de 22°C, este momentul perfect pentru a cunoaște această populară insulă grecească și tradițiile ei.

Kefalonia

Kefalonia este cunoscută pentru mările sale frumoase în diferite nuanțe de albastru. În octombrie, temperatura medie pe insulă este de 18°C, iar temperatura medie a mării este de 23°C. Bucurați-vă de vacanța din octombrie pe această insulă care este presărată de sate tradiționale și plină de cultură.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri