Compania aeriană low-cost Ryanair a anunţat programul pentru sezonul de iarnă 2023, cu două noi destinaţii cu plecare de pe aeroportul Bucureşti, spre Paris Beauvais şi Tirana, informează un comunicat al operatorului aerian, conform Agerpres.

Conform acestui program, Ryanair va opera zboruri din Bucureşti spre 27 de destinaţii, inclusiv cele noi spre Paris Beauvais şi Tirana. De asemenea, Ryanair va creşte frecvenţa zborurilor spre cele mai populare şase destinaţii, inclusiv Bristol, Catania, Madrid şi Malta.

În total, în iarna lui 2023, Ryanair va opera 280 de zboruri pe săptămână spre şi dinspre Bucureşti, cu 16% mai multe decât în sezonul trecut.

"Ryanair va transporta peste 2,5 milioane de pasageri spre şi dinspre Bucureşti în acest an, sprijinind peste 1.900 de locuri de muncă locale, pe măsură ce continuăm să livrăm un trafic crescut, mai multe locuri de muncă şi tarife mai mici decât orice altă companie aeriană din Europa", a declarat Alicja Wojcik-Golebiowska, directorul pentru Europa Centrală şi de Est şi pentru ţările baltice al Ryanair.

Ryanair Holdings plc este cel mai mare grup de companii aeriene din Europa şi compania-mamă a Ryanair, Ryanair UK, Buzz, Lauda şi Malta Air.

Companiile din portofoliul Ryanair Holdings conectează peste 40 de ţări şi oferă cele mai mici tarife din Europa pentru transportul aerian de pasageri. Ryanair operează mai mult de 2.500 de zboruri zilnice de pe 230 de aeroporturi.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri