Aeroportul Braşov a trecut la un program de 16 ore, în intervalul 7:00 şi 23:00, perioada în care pot fi operate zboruri fiind extinsă cu 4 ore, păstrându-se însă numărul de zboruri de la sfârşitul anului trecut.

Directorul interimar la Aeroportului Braşov, Constantin Albu, a precizat pentru AGERPRES că, în prezent, cursele regulate - în număr de cinci - sunt operate între orele 11,25 şi 14,30, de compania Wizz Air, pe destinaţiile Londra (3) şi Dortmund (2).

În restul intervalului de timp, de pe aeroportul braşovean pot avea loc zboruri de aviaţie generale, care pot fi anunţate cu cel puţin 48 de ore înainte, însă, în prezent, nu există nicio solicitare pentru vreo cursă charter, de genul celor programate în perioadele de vacanţe.

Totodată, odată cu prelungirea programului, conducerea aeroportului a reuşit să completeze şi personalul necesar cu pompieri, agenţi de salvare şi şoferi, precum şi cu agenţi pentru securitate aeroportuară.

ROMATSA şi-a reconfirmat acordul privind extinderea programului Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav de la 12 la 16 ore, în urma solicitării Consiliului Judeţean Braşov şi a conducerii instituţiei aeroportuare, la sfârşitul lunii noiembrie, iar, ulterior, Autoritatea Aeronautică Română a aprobat această schimbare şi a emis, în data de 11 ianuarie, documentul privind Condiţiile de Certificare a aeroportului braşovean.

Sursa foto: Facebook/ Aeroport Brașov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri