De Ziua Unirii Principatelor Române - 24 ianuarie, „Trenul Unirii” va face legătura între București și Iași. Miercuri angajații feroviari din toată țara, alături de toți românii, sărbătoresc 165 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, primul pas spre înfăptuirea statului național unitar român.

CFR Călători va numi simbolic „Trenul Unirii” - trenurile IR 1661/IR 1664 care duc simbolul național din București către Iași și retur.

„Trenul Unirii” va pleca din București Gara de Nord la ora 06:51 și va fi remorcat de o locomotivă vopsită în culorile steagului național. Acesta va putea fi întâmpinat de localnici în stațiile: Ploieşti Sud (~07:29), Mizil (~08:05), Buzău (~08:37), Râmnicul Sărat (~09:07), Focşani (~09:47), Tecuci (~10:28), Bârlad (~11:17), Vaslui (~12:08), Bârnova (~13:00), Iaşi (~13:20).

De Ziua Unirii Principatelor Române, trenul IR 1661 „Trenul Unirii” în stațiile Bârlad și Vaslui va avea avea o staționare suplimentară de aproximativ 10 minute!

Informații despre circulația trenurilor:
• la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren.

Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

• pe site-ul companiei www.cfr.ro funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• de la personalul nostru din staţii.

Sursa foto: Vlad Ispas/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri