J'Info Tours aniverseaza 15 ani de activitate in serviciul clientului si pasiune in turism. Evenimentul este celebrat simultan in Timisoara, Cluj Napoca, Constanta, Brasov si Bucuresti, acolo unde firma are filiale locale. "Numarul mare al clientilor nostri fideli este satisfactia cea mai importanta pentru mine si echipa noastra de la J'Info Tours", declara Aurel Pavel, presedintele companiei. Cu acest prilej, sunt lansate si propunerile de vacante, cuprinse in noile cataloage de circuite si sejururi ale tour operatorului.

Oferta cuprinde zboruri charter cu sejururi in Mallorca si Costa Brava, Barcelona, Antalya, Tenerife si Costa del Sol, circuite culturale in Italia, Franta, tarile nordice, croaziere pe Mediterana, precum si destinatii mai putin intalnite: Alaska, Bonaire, Grenadine. Pentru vara 2005, J'Info Tours pastreaza destinatiile charter de succes din verile trecute, la care adauga noutati: saptamanal curse charter spre Mallorca cu plecare din Timisoara si Bucuresti in perioada 9/6-6/10/2005; din Cluj Napoca si Bucuresti zboruri charter spre Costa Brava Barcelona 27/05-7/10/2005, Antalya 20/06-3/10/2005. Pretul unui sejur de o saptamana in Antalya porneste de la 323 euro/pers, cu cazari in cele mai ospitaliere cluburi all inclusive, iar pe Costa Brava pachetul de servicii costa doar 189 euro/pers., in Mallorca 199 euro/pers., incluzand costul biletului de avion zbor charter direct, cazare si masa, transferurile la/de la aeroport si asistenta J'Info Tours pe perioada sejurului.

Destinatiile spaniole care s-au bucurat de succes anii trecuti ca si chartere J'Info Tours, respectiv Barcelona si Mallorca se imbogatesc in vara 2005 cu destinatia Costa del Sol si Tenerife. Costul unei vacante de o saptamana in cea mai renumita statiune spaniola de litoral, Marbella, este acum pentru turistul roman de doar 415 euro/pers., iar in Tenerife, de 559 euro /pers. incluzand zbor, cazare la hotel de trei stele cu demipensiune. Circuitele cele mai solicitate in vara aceasta sunt Viva Espaa, Bonjour France, Bella Italia. Pentru a avea cele mai competitive produse turistice, J'Info Tours investeste anual in garantii pentru cursele charter si cazari aproximativ 30-35 miliarde lei, considerand ca fara investitii majore nu se pot realiza programe competitive.

Acesta este unul dintre secretele faptului ca tour operatorul ofera cele mai bune preturi de pe piata. Cifra de afaceri realizata in 2004, peste 400 miliarde lei, iar pentru 2005 este preconizata a depasi 500 miliarde lei. In acest sens, statisticile arata ca pe primul trimestru cifra de afaceri a fost de 148 miliarde lei. In plus, J'Info Tours are un aparthotel in Bucuresti, isi reinnoieste constant flota de autocare, iar anul trecut a deschis un modern Centru de Conferinte pe malul Lacului Snagov.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri