Anul acesta, data de 1 Mai și Paștele Ortodox pică în aceeași săptămână, un motiv bun pentru cei care vor să-și ia mai multe zile libere pentru a se bucura de o vacanță în toată regula. Românii care aleg să petreacă ziua de 1 Mai și perioada Paștelui pe litoralul românesc au la dispoziție mai multe evenimente la care pot merge, în afară plimbările clasice de la malul mării. Iată ce poți face în stațiunea Mamaia, în perioada 1-5 mai.

Vacanță 1 Mai - Paște în Mamaia: La ce festivaluri de Muzică și Concerte Live poți merge

Sezonul estival 2024 din stațiunea Mamaia începe cu o serie de evenimente muzicale variate. În perioada 1-3 Mai, Piațeta Cazino din Stațiunea Mamaia va fi scena unor concerte live susținute de artiști cunoscuți. Iată cum arată calendarul, potrivit OMD Mamaia Constanța.

  • 1 Mai: Lora, Mihai Mărgineanu
  • 2 Mai: Misha, Lidia Buble
  • 3 Mai: Bibi, Marius Mihalache Band și invitata sa Alexandra Ungureanu
  • 4 Mai: Țăndărică & Invitații, Diana Bucșa și Fanfara Zece Prăjini - spectacol cu toace care va răsuna cu ecouri tradiționale și contemporane.
  • 5 Mai: Keo, Loren, Proconsul
  • 6 Mai: Edward Sanda, Holograf.

Tot în Mamaia vor avea loc și Festivalurile Bonheur (30 aprilie – 6 mai) și Sunwaves (1-7 mai) din Mamaia. Totodată, cluburile din stațiune vor organiza petreceri cu invitați din țară și străinătate.

Un alt efect al apropierii celor două sărbători este și faptul că cei mai mulți turiști care și-au rezervat deja cazarea și au optat pentru sejururi mai lungi decât în alți ani, media fiind de 3,4 nopți. În stațiunile Mamaia și Mamaia Nord, durata sejurului este chiar mai mare, deoarece și festivalurile și-au prelungit durata.

"În acest moment, este destul de dificil să facem o estimare a numărului total de turiști care se vor afla pe litoral în vacanța de 1 Mai - Paște, dar ne așteptăm la un aflux impresionant, de zeci de mii de persoane, mai ales că ritmul de rezervare se va intensifica în perioada următoare, pe măsură ce ne apropiem de această dată. Prima rezervare pentru 1 Mai a fost efectuată la finalul lunii septembrie anul trecut", a precizat Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Sursa foto: Organizația Patronală Mamaia-Constanța

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri