Jetran Air, membra a grupului Tender, controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, va avea in 2009 o cota dubla fata de acest an, de 80%, din piata de chartere, a declarat Ovidiu Tender.

“Compania de transport aerian Jetran Air va avea o cota de piata de 80% din piata de chartere, dublu fata de cota din acest an, de 40%. De asemenea, estimam o crestere a cifrei de afaceri fata de anul trecut, la peste 30 milioane euro, spre sfarsitul lui 2008”, a precizat omul de afaceri Ovidiu Tender.

Totodata, omul de afaceri are in vedere extinderea flotei de avioane pe termen mediu.

“Acest tip de avion este unul dintre cele mai sigure din lume, dintre cele existente pe piata aeronautica”, au explicat reprezentantii Jetran Air.

Jetran Air a fost infiintata in 2003. Compania detine opt avioane McDonnell Douglas, MD seria 80,cu 160 de locuri fiecare. Capacitate de decolare a companiei este de 1.300 de pasageri. Jetran Air opereaza curse in Romania, Moldova, Franta si in Italia, potrivit reprezentantilor companiei.

Grupul Tender desfasoara activitati in domenii precum: energetic, servicii in industria petrolului si gazelor, prospectiuni geologice, infrastructura rutiera, imobiliare, agricultura, turism, aviatie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Tarom suspendă toate cursele interne și cele către Franța și Germania
Setari Cookie-uri