Strategia SkyEurope - MyAir pentru piata din Romania

Alianta companilor aeriene low-cost SkyEurope si MyAir estimeaza ca in doi ani va depasi impreuna un milion de pasageri transportati in Romania, a declarat directorul general MyAir in Romania, Antonio Iervolino.

"Parteneriatul incheiat recent, intre SkyEurope si MyAir, activeaza pe o piata foarte importanta in Romania pentru cele doua companii. Intentionam sa ne dezvoltam pe piata romaneasca si sa introducem noi curse. Totodata, ne gandim sa infiintam o companie locala pana la sfarsitul anului, unde sa fie actionari MyAir (Italia) si o noua companie aeriana romaneasca, cu numele MyAir Romania" a declarat Iervolino.

Potrivit reprezentantilor celor doua companii, criza economica financiara a avut un rol important in decizia de a crea acest parteneriat, avand in vedere ca aceste doua companii trebuie sa-si reduca costurile pentru a face fata crizei. Presedintele SkyEurope, Jason Bitter, a subliniat ca in urma acestui parteneriat se vor reduce costurile cu 25%.

Totodata, reprezentantii celor doua companii au subliniat ca pasagerii vor avea posibilitatea de a gasi o varietate mai mare de destinatii si zboruri. Complementar, cele doua companii vor exploata economiile de scara, pentru a obtine beneficii de marketing si vizeaza achizitia in comun a cumbustibilului, precum si explorarea dezvoltarii oportunitatilor de afaceri.

SkyEurope opereaza 14 zboruri pe saptamana cu ruta Bucuresti - Viena, iar MyAir efectueaza un numar de 40 de zboruri saptamanal spre Milano, Venetia, Bologna, Roma, Napoli, Catania, Bari si Paris.

Potrivit reprezentantilor celor doua companii, urmeaza ca din martie, acestea sa introduca destinatii noi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri