Ministrul Turismului, Elena Udrea, si Ministrul Sportului, Turismului si Politicii de Tineret al Federatiei Ruse, Vitali Mutko, au decis reluarea activitatii Comisiei mixte de colaborare in domeniul turismului, se arata intr-un comunicat remis de Ministerului Turismului.
Potrivit comunicatului, prima si ultima reuniune a acestui for a avut loc acum zece ani. Elena Udrea a propus ca urmatoarea sedinta a comisiei sa aiba loc in cursul acestui an la Bucuresti.

"Cei doi oficiali au convenit asupra unui plan de masuri concrete pentru intensificarea circulatiei turistice dinspre Federatia Rusa spre Romania si reciproc, care cuprinde, printre altele organizarea de vizite ale tour operatorilor rusi in Romania si ale celor romani in Rusia. Discutand despre politicile Romaniei si ale Federatiei Ruse in domeniul turismului, au fost identificate probleme specifice comune legate de infrastructura de transport si turistica sau de sumele alocate promovarii pe plan international", se arata in comunicatul MT.

La Moscova, Elena Udrea s-a intalnit, de asemenea, cu Serghei Spilko, presedintele Asociatiei Industriei Turistice, acesta manifestandu-si interesul fata de turismul balnear, montan si de litoral din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
COVID-19 | KLM își modifică zborurile pentru vara anului 2020
Setari Cookie-uri