Compania aeriana Tarom va opera o noua ruta, incepand cu data de 28 martie 2010, care va face legatura intre Bucuresti si Riga (Letonia), cu tarife speciale care incep de la 124 euro (cu toate taxele incluse, pentru calatorii dus-intors).
Compania va opera 4 zboruri directe pe saptamana pe ruta Bucuresti - Riga in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica cu o aeronava de tip Boeing 737. Durata zborului este de doua ore si 15 minute.

„Programul de operare pe ruta Bucuresti - Riga - Bucuresti a fost gandit special atat pentru traficul point-to-point, cat si pentru pasagerii de conexiune, oferindu-le posibilitatea de a ajunge, via Bucuresti, in celelalte destinatii operate de Tarom. Deschiderea acestei noi rute se inscrie in strategia de extindere spre estul Europei, pentru a deveni complementari ariei de destinatii acoperite de companiile membre Sky Team, la care vom adera in luna iunie. Din aceasta perspectiva, obiectivul nostru este acela de a transforma Capitala Romaniei intr-un hub, un centrul de legatura intre est si vest, ceea ce ne va aduce o crestere importanta a traficului” a declarat Gabriela Bordea, director marketing si vanzari al Tarom.

In sezonul de iarna 2009-2010 compania opereaza catre 49 de destinatii in Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Anul trecut, compania Tarom a introdus operarea pe 11 noi destinatii: Amsterdam, Bari, Budapesta, Belgrad, Dubrovnik (sezonier perioada de vara), Lyon, Geneva, Salzburg (sezonier perioada de iarna), Strasbourg, Venetia si Zurich.

Flota companiei este compusa din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus si ATR.

Top promotii practicate de companiile aeriene la inceput de an


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Setari Cookie-uri