JW Marriott, unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Capitala, a finalizat lucrarile de renovare la etajul unu, in urma unei investitii de 1,2 milioane de euro.

Hotelul a modernizat spatiul Vienna Cafe de la etajul unu precum si sala de evenimente Grand Ballroom, care a devenit, potrivit reprezentantilor companiei, cea mai moderna sala de conferinte din Bucuresti.

“La inceputul lunii februarie am inceput renovarea cafenelei Vienna Cafee, a zonei publice de la etajul 1 si a ballroom-ului”, a declarat Igael Porecki (foto), directorul general al JW Marriott Bucuresti.

Renovarea si modernizarea hotelului nu se va opri insa aici, urmand o a doua faza, in vara. “In lunile iunie, iulie vom trece la renovarea restaurantului Cupola, care va avea un concept nou, de streak house. Nu am stabilit inca la cat se va ridica acesta investitie”, a mai spus seful Marriott.

JW Marriott din Bucuresti este unul dintre cele mai mari hoteluri din Europa ale grupului american. Unitatea dispune de 402 camere si apartamente, sase restaurante si cafenele, 12 sali de conferinte si evenimente, un business center si un cazino. Hotelul mai beneficaza si de 535 de locuri de parcare.

Unitatea are 315 angajati, in usoara scadere fata de inceputul anului. JW Marriott Bucuresti ocupa locul al 7-lea in randul hotelurilor Marriott din afara Statelor Unita din punctul de vedere al satisfactiei clientilor.

Hotelul este detinut de Societatea Companiilor Hoteliere Grand, la care detine pachetul majoritar de actiuni compania austriaca Bau Holding Strabag.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si