Grup de lucru pentru problemele de urbanism de pe litoral

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va constitui un grup de lucru interministerial care sa gaseasca solutii la problemele legate de dezvoltarea urbanistica a litoralului romanesc, a anuntat marti ministerul printr-un comunicat.
"Ioan Andreica, secretar de stat in cadrul MDRT, s-a intalnit luni, 12 aprilie, cu reprezentanti ai Ministerului Mediului si Padurilor, Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Autoritatii Nationale Apele Romane - Directia Dobrogea-Litoral, INCD Marina Grigore Antipa, pentru constituirea unui grup de lucru interministerial care sa gaseasca solutii la problemele legate de dezvoltarea urbanistica a litoralului romanesc", se arata in comunicat.

Potrivit acestuia, grupul de lucru va cauta solutii pentru modificari legislative in domeniul urbanismului si amenajarii teritoriului, autorizarea constructiilor si pentru promovarea unui proiect de lege privind exproprierea pentru cauzele de utilitate publica pe litoralul romanesc.

Grupul de lucru se va intalni saptamanal, prima intalnire urmand a avea loc joi, 15 aprilie. Cu aceasta ocazie se va stabili tema de proiectare a PUZ-ului pentru fasia de litoral cu extindere spre zonele de interes turistic, mai informeaza MDRT.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri