"In acest moment se desfasoara concursuri la MDRT. Toate posturile vor fi ocupate prin concurs. (Vor fi scoase la concurs cateva functii pentru un numar mai mare de angajati, n.r.)", a precizat Elena Udrea.

De asemenea, Udrea a precizat ca ministerul si-a redus cheltuielile cu masinile, cu parcul auto, carburanti, telefoane, cu peste 50%, iar cheltuielile cu bunuri si servicii au fost reduse cu totul cu 37%.

"Suma economisita va fi distribuita catre programele de reabilitare a drumurilor judetene", a mentionat ministrul Elena Udrea.

Altfe, ministrul spunea recent ca anul acesta se va renunta la constructia de bazine de inot, patinoare artificiale si camine culturale (lucrari efectuate de Compania Nationala de Investitii, aflata in subordinea MDRT, n.r.), pentru ca aceste investitii "nu faceau decat sa satisfaca o dorinta de a aduce ceva comunitatii" si "nu foloseau nimanui". "E putin probabil ca un bazin de inot intr-o comuna sa fie atat de necesar incat sa trebuiasca sa il construim in 2010", a afirmat Udrea recent.