Romanii au achizitionat de Black Friday vacante si bilete de avion online in valoare de 1 milion de euro de la agentia de turism Vola.ro, preferand in special city break-urile la Roma sau Praga, in timp ce altii si-au aranjat vacanta pentru vara viitoare, in Skiathos (Grecia), Kemer (Turcia) si Silema (Malta).

Totodata, cea mai mare tranzactie cu bilete de avion a fost pentru un grup de 27 de persoane, care a platit putin peste 3.000 de euro, potrivit News.ro. Romanii au cautat cel mai mult bilete de avion spre Roma, Madrid, Berlin, Bruxelles si Londra, cel mai scump bilet fiind pentru o calatorie in Bali, de 1.530 de euro. La polul opus, cel mai ieftin bilet a fost de 1 euro, intre Timisoara si Milano.

Pachetele turistice cumparate vineri au in medie o durata de patru nopti, pentru trei persoane. Turistii vor sa plece in vacanta ori city break in special in lunile ianuarie, februarie si iunie.

Agentia de turism online a inregistrat de Black Friday cereri pentru peste 4.700 de pachete turistice si bilete de avion, in primul caz numarul fiind de 50 de ori mai mare decat intr-o zi obisnuita. Vola.ro a avut in oferta circa 600 de pachete si bilete de avion, vizand sa dubleze numarul acestora la evenimentul de anul viitor.

Foto: Daniel Truica, fondatorul Vola.ro

Citeste si:
Cat au platit pe biletul de avion romanii care vin acasa de Craciun
Cat au platit pe biletul de...

Sursa foto: Mircea Dragos


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Doua familii din Romania au platit 35.000 euro pe o vacanta in Africa