Nu puteam avea un Black Friday bun fara reduceri de preturi la laptopuri. PC Garage a taiat preturile la multe produse din stoc, inclusiv laptopuri.

In oferta retailer-ului gasesti laptopuri cu preturi reduse din toate categoriile, indiferent ca vrei sa-ti cumperi un ultrabook scump, un laptop pentru munca sau unul pentru gaming. Asadar, daca ai asteptat pana acum sa-ti cumperi un laptop de Black Friday, bine ai facut. Vezi mai jos cateva dintre modelele de laptop-uri aflate la reducere.

Black Friday la PC Garage - reduceri mari la laptop-uri

Ultrabook-ul Lenovo IdeaPad 530S IKB de 14 inci are un procesor Intel Core i7-8550U cu o frecventa de boost de 4 GHz, 8 GB memorie RAM (suporta pana la 16 GB RAM), un SSD de 512 GB si o placa video Nvidia MX 150 2 GB. Ecranul laptopului are o rezolutie Full HD si un finisaj anti-glare, deci nu o sa ai probleme cu reflexiile. Gasesti laptopul in oferta Black Friday a PC Garage aici.

Daca vrei un ultrabook portabil si cu specificatii bune atunci ar trebui sa te intereseze Dell XPS 15. Acesta are un ecran cu o diagonala de 15,6 inci, rezolutie 4K si cu o luminozitate maxima de 400 de niti. La interior gasim un procesor Intel i7, generatia noua, cu o frecventa de boost de 4,5 GHz, 16 GB memorie RAM si un spatiu de stocare de 512 GB SSD, iar placa video este una Nvidia GeForce GTX 1650 cu 4GB. Poti cumpara laptopul de aici.

Un alt produs interesant este Asus VivoBook S15 S53UA. Acesta este potrivit pentru cei care nu vor sa-si sparga toti banii pentru un laptop. Acesta are un procesor Intel Core i5-8250U, cu o frecventa de 3,40 GHz, 8GB memorie RAM, 256 GB SSD si o placa video integrata Intel UHD 620. Il gasesti in oferta Black Friday aici.

Daca vrei un laptop de gaming atunci ai putea fi interesat de HP Pavilion, ce vine echipat cu un procesor AMD Ryzen 5 3550H, cu o frecventa de boost de 3,70 GHz, cu 8 GB RAM, 256 GB SSD si o placa video GeForce GTX 1660 Ti 6 GB. Asadar daca esti gamer atunci poate te intereseaza acest laptop din oferta PC Garage.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri