Balkan eCommerce Summit 2024, unul din cele mai ambițioase evenimente de e-commerce și marketing digital din regiune, va avea loc pe 4 și 5 aprilie 2024, la Arena Sofia, Bulgaria și va aduce laolaltă industria online din întreaga lume.

Organizatorul evenimentului, Nikola Ilchev, una din figurile proeminente ale comerțului electronic din Balcani, promite un eveniment impresionant, care va contura noi perspective pentru comerțul electronic din țările din regiune.

„Peste 2.000 de participanți din 15 țări, 150 de expozanți în zona expo, și 30 de speakeri din întreaga lume vor fi prezenți la eveniment și vor împărtăși comunității, din cunoștințele și experiența lor”, a transmis Nikola Ilchev, adăugând că

„Scopul evenimentului este de a crea o platformă pentru dezvoltarea accelerată și încurajarea parteneriatelor dintre business-urile de comerț electronic din Balcani, oferind un nou punct de plecare pentru creșterea acestora.”

Pe parcursul celor două zile de program extrem de variat și intens, participanții vor avea ocazia unică de a întâlni vorbitori internaționali de la Meta, Microsoft, TikTok, Pazaruvaj, Geopost, Veriteer, The Marketer, Frankly, Generation Y și mulți alții, de a participa nu numai la panelurile de discuții pe diferite teme, ci și la formate speciale, mai mici, de discuții și workshopuri care vor avea loc în paralel cu agenda principală a evenimentului.

Teme precum utilizarea diferitelor servicii de inteligență artificială și modul în care le aplicăm în business, aspecte fiscale, logistica mărfurilor, în special între statele membre ale UE și cele din afara Uniunii, folosirea corectă a rețelelor sociale în scopul îmbunătățirii vânzărilor, utilizarea marketplace-urilor, atât locale, cât și globale, răspund integral noilor tendințe și provocări în domeniu.

O zonă extinsă de expoziție la care participă furnizori de servicii pentru afacerile online, precum și reprezentanți ai unora dintre cele mai mari magazine și piețe online din Bulgaria, Grecia, Turcia, Serbia, Ungaria, Cehia, Austria, Germania, Marea Britanie va oferi oportunitatea de comunicare față în față cu experții unor companii de servicii internaționale, răspunzând în același timp, noilor abordări în organizarea de evenimente, cu majoritatea standurilor realizate din material de hârtie reciclată.

„Aceasta este o ocazie unică pentru toți participanții de a se conecta și de a face schimb de experiență cu reprezentanți din toate țările din Balcani, fără a fi nevoie să călătorească în fiecare țară în parte”, a mai spus Nikola Ilchev.

Toți participanții la Balkan eCommerce Summit 2024 vor avea acces la aplicația specială pentru mobil, care oferă confortul de a urmări în timp real invitații înregistrați, sponsorii, vorbitorii, programul și toate accentele programului. Acest instrument inovator permite participanților să-și programeze online întâlniri cu potențiali parteneri, ajutându-i să-și organizeze bine timpul și să se conecteze cu persoanele importante pentru businessul lor. Aplicația va fi activă cu două săptămâni înainte de eveniment și va rămâne activă și după eveniment.

De asemenea, toți cei care achiziționează un bilet vor avea acces complet la programul celor două zile de eveniment, la zona de food, precum și la o petrecere exclusivistă la sfârșitul primei zile.
Special pentru eveniment, se va publica o revistă dedicată în întregime comerțului electronic din Balcani cu cele mai valoroase informații de care orice afacere are nevoie - date cu evenimente relevante din domeniu, nume și date de contacte ale unor persoane importante din fiecare piață și ale furnizorilor de servicii fără de care niciun magazin online nu poate funcționa atunci când își extinde afacerea peste granițele țării de origine.
Balkan eCommerce Summit 2024 promite să aibă un impact impresionant asupra uneia dintre cele mai dinamice industrii din întreaga lume, cea a comerțului electronic. Iar cine dorește să facă parte din domeniu, să se inspire, să-i învețe tainele, sau să-și dezvolte afacerea în Balcani sau dincolo de ei, nu trebuie să rateze evenimentul din Sofia.
Detalii despre program, speakeri, bilete de participare, alte materiale utile care pot fi descărcate și informații complete despre tot ce au pregătit organizatorii pentru cele două zile pe 04 și 05 aprilie 2024 la Arena Sofia găsiți pe site-ul Balkan eCommerce Summit 2024

Sursa foto: balkanecommerce.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri