Packeta România, platforma digitală de logistică destinată comerțului electronic caută să recruteze în următoarea perioadă 25 de oameni pentru hub-urile logistice din Oradea și București. Decizia vine ca răspuns la dezvoltarea accelerată a comerțului Cross Border.

Compania are, în prezent, 150 de angajați și subcontractori în România. În prezent, aproape trei sferturi dintre coletele procesate de Packeta România aparțin zonei de comerț Cross Border. Creșterea echipei va sprijini, pe de-o parte, activitatea de comerț transfrontalier a Packeta România, și își va aduce contribuția la activitățile premergătoare celui mai intens sezon dintr-un an în industria de logistică – lunile noiembrie și decembrie, când magazinele online derulează campanii ample de vânzări de Black Friday și Crăciun.

„Nevoile tot mai specifice ale consumatorilor și așteptările în evoluție cu privire la întreg lanțul de servicii de comerț reprezintă una dintre cele mai importante cauze de transformare a industriei de logistică. La Packeta România, integrăm tehnologiile care ne ajută să reducem la minimum erorile și să ne degrevăm colegii de taskurile repetitive, pentru a se putea concentra pe acele activități unde prezența umană este esențială. Ne-am asumat că este strategic să acordăm atenție modului în care angajații, lucrători în depozite, utilizează în mod colaborativ tehnologia, pentru a crea o forță de muncă mai valoroasă. În logistică, este momentul investițiilor în tehnologie și oameni, în mod egal”, spune Cristina Grosu, Head of Human Resources Department Packeta România.

Dezvoltarea constantă și perspectivele în comerțul intern și Cross Border generează oportunități pentru angajații din logistică și cresc, simultan, eforturile de recrutare ale companiilor. Potrivit unei analize Packeta România, cei mai căutați profesioniști în logistică sunt: lucrători în depozit și specialiști Customer Care pe segmentul eCommerce.

„Odată cu evoluția dinamicii pieței, companiile de logistică trebuie să fie în măsură să optimizeze procesele de recrutare pentru rezultate mai bune și să rămână angajatori de top pentru a-i reține pe cei mai buni angajați”, mai spune Cristina Grosu.

Sursa foto: Packeta România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri