Comentarii pe articolul Carrefour ajunge la 20 de hipermarketuri in 2009


Furat de Carrefour Braila!!!

Fost Client Carrefour la 17 Noiembrie 2008, ora 20:36
Furat de Carrefour Braila!!!
Sambata dupa masa trebuia sa iau un cadou.Am trecut pe la Carrefour Braila pentru a cumpara un accesoriu pentru o consola Nintendo WII. (Telecomanda principala) in valoare de 200 RON.
Am luat din raft telecomanda in cutia de securiatate de plastic transparent. Dupa ce am platit la casa, cutia de securiatate a fost desfacuta si am plecat. Nu am mai desfacut cutia originala a produsului avand in vedere ca era un cadou.
Am fost foarte surprins sa fiu sunat de sarbatorit, a doua zi dupa ce ii oferisem cadoul, ca sa imi spuna ca de fapt i-am dat o cutie goala.
Mi se pare inacceptabil ca un la unul din magazinele lantului Carrefour sa se intample asa ceva.

Chiar daca suna nostim pentru mine a fost o invatatura pentru ca data viitoare sa imi fac cumparaturile de la magazine mai mici dar care se pare ca sunt mai responsabile si stiu mai bine sa isi aleaga personalul. (sau poate direct de la angajatii carrefour, probabil vand produsele pe usa din spate lasand cutiile goale in raft).

De asemenea de cele mai multe ori sunt mai receptivi la problemele care le dunt sesizate de catre cleinti si nu ignoranti ca cei de la Carrefour. La reclamatia ulterioara am primit raspunsuri de genul: de ce nu ati platit la casa speciala pentru electronice, (NU a fost nici o problema in momentul in care am platit si nu mi-a zisi nimeni asa ceva), de ce nu am verificat ....e.t.c., trebuie sa recunosc clientul poarta toata vina in aceste magazine...

Sper ca aceasta mica posveste a aventurii mele sa se bucure de succes si sa invete si altii ca cu cat magazinul este mai mic cu atat vei fi tratat mai bine....eu la concluzia asta am ajuns

  Inapoi la articolul Carrefour ajunge la 20 de hipermarketuri in 2009

Setari Cookie-uri